Webkat.hu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • cyan color
  • red color
Katalógus Könyvelés, Pénzügy

Könyvelés, Pénzügy

Címkék: könyvelő pénzügyes könyvvizsgáló pénzügyi szakértő adótanácsadás adózás bróker portfólió business tőzsde pénzforrás.

Oldalak
Összesen 52 weboldal van ebben a kategóriában.

Könyvelés Dunaújváros

Könyvelés Dunaújvárosban és a fővárosban profi szakértőktől. Kérje könyvelőirodánk segítségét, hogy vállalkoázsa pénzügyei sokkal olajozottabban és hatékonyabban működhessenek.

Könyvelés Dunaújváros

Könyvvizsgálók

Könyvelőirodánk könyvvizsgálattal is foglalkozik a 300 milliós árbevételt meghaladó cégek számára.

Könyvvizsgálók

Könyvelői kreditpontok egész évben

19 megyében és a fővárosban valamint online is követhető kreditpontos továbbképzésekkel várja a Menedzser Praxis Szakkiadó a mérlegképes könyvelőket szakmai rendezvényein. A cég szervezésében zajló eseményeken neves előadók ismertetik az aktualitásokat, gyakorlati információkat.

Könyvelői kreditpontok egész évben

IFRS Könyvelő leszek - Farkas Krisztin...

IFRS mérlegképes könyvelő oktatás Egy kulcsfontosságú weboldal azoknak a jelenlegi vagy jövendőbeli mérlegképes könyvelőknek, akik IFRS mérlegképes könyvelő szakképesítést akarnak szerezni. Mit jelent az, hogy valaki IFRS mérlegképes könyvelő? Mit lehet tudni az IFRS -ről? Az IFRS (International Financial Reporting Standards = Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standard) az IASB (International Accounting Standards Board = Nemzetközi Számviteli Szabvány Testület) által kibocsátott számviteli szabályok gyűjteménye. Az IFRS -ek ismerete ma még előny, ám a következő években egy könyvelő számára alapvető elvárás lesz. Weboldalunkon egy díjmentesen letölthető IFRS talál a kedves látogató, ahonnan ingyenesen letölthetsz IFRS alapfogalmakat. Ismerd meg a nemzetközi számvitel, a nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok nélkülözhetetlen területeit! Ez a weblap mindenki számára hasznos, aki szeretné elsajátítani ezt a tudást. Farkas Krisztina közgazdász, mérlegképes könyvelő, IFRS mérlegképes könyvelő és adótanácsadó a szakértő ezen az oldalon, akitől megtanulhatod az IFRS könyvelés minden csínját-bínját. E-learning is van a weboldalon. Az élethosszig tartó tanulás nem választás kérdése, hanem kötelező minden könyvelő számára, aki felkészült és hiteles szeretne lenni a szakmájában. Emiatt szorgalmazzuk, hogy tanulj, és szerezd meg az IFRS könyvelő végzettséget, amellyel hihetetlen előnyre teszel szert. A nemzetközi számvitel ismerete nagyon hasznos. Tanulj az IFRS Könyvelő leszek honlapon, tanulj Farkas Krisztinától.

IFRS Könyvelő leszek - Farkas Krisztin...

Könyvelés Miskolc belvárosában

Cégünk fő tevékenysége a könyvelés, továbbá az ehhez kapcsolódó közterhekkel kapcsolatos tanácsadás. Jogi képviselőnk közreműködésével kedvezményesen vállalunk KFT alapítást is. Irodánk a borsodi megyeszékhelyen a a városközpontban található meg, ingyenes parkolási lehetőséggel( az ügyintézés idejére a parkolás költségét mi álljuk). Minőségi munkánkat szavatolja, kollégáink közel 15 éves szakmai gyakorlata, továbbá könyvelési biztosításunk, így az elvégzett munkáért pénzügyi felelősséggel tartozunk.

Könyvelés Miskolc belvárosában

Tőzsdéből milliomos opciókereskedéssel

Kezdő tőzsdézőnek az első befektetéshez olyan módszert célszerű választani, amellyel az elejétől kezdve folyamatos profit érhető el. Az iránykereskedés mellett van egy másik lehetőség is, amely nagyobb biztonsággal hozza a bevételeket. Az iránysemleges kereskedés egy sokkal nyugodtabb kereskedési forma, mert itt nem fontos eltalálni az adott termék árfolyamváltozásának az irányát a profitos kereskedéshez. Az opciós kereskedési stratégia néhány hónap gyakorlást követően élesben is használható. Ha nagyobb biztonsággal szeretne befektetni a tőzsdén, akkor az opciókereskedési stratégia a sikerhez vezető megoldás.

Tőzsdéből milliomos opciókereskedéssel

Iránymentes opciókereskedés

Hallottál már az opciókkal való kereskedésről? Gondolj csak bele, mennyivel egyszerűbben vennél részvényeket, ha tudnád hogyan lehet rá biztosítást kötni? Életünkben az értéktárgyainkat biztosítással védjük a kockázatoktól, miért éppen a befektetésünket ne védenénk? Ez egy ésszerű és jogos biztosíték a tőzsdei árfolyamok esése ellen. Ezzel a módszerrel mérsékelt kockázat mellett jóval magasabb profitot érhetünk el. Az opciókereskedési stratégia használatával képes leszel folyamatos profitot generálni magadnak a tőzsdén. Ennek érdekében meg kell tanulnod az opciókereskedési stratégia kivitelezését a gyakorlatban, amely néhány hónap gyakorlást követően élesben is alkalmazható.

Iránymentes opciókereskedés

Tőzsdéből milliomos iránymentes kere...

Szeretné megtudni hogyan lehet pénzt keresni a tőzsdén? A banki kamatokat lényegesen meghaladó rendszeres jövedelem érhető el irányfüggetlen kereskedéssel. Az opciókereskedési stratégia használatával a rengeteg kereskedési stratégiával ellentétben nem fontos eltalálni az adott termék árfolyamváltozásának az irányát a profitos kereskedéshez. Ha komolyan érdeklődik a tőzsde iránt, ahol már az elején pénzt szeretne keresni működőképes kereskedési stratégiával, a magas kockázat helyett inkább a biztonságos megoldást keresi, szívesen tanulna a tőzsdén aktívan kereskedő oktatótól, aki a tőzsdét nem csak oktatja, akkor itt az idő, hogy nekiálljon.

Tőzsdéből milliomos iránymentes kere...

Mobilos számlázó program

A klasszikus számlatömb már a múlté: a Számlázó App, a kifejezetten mobilra kifejlesztett, hig-tech számlázó program a számlázás modern élményét kínálja. Nem kell laptop és internetkapcsolat sem, isz a számlák a mobileszközön tárolódnak. A számlázó program a számlát pdf-ben felszinkronizálja valamelyik felhő alapú tárolóra, mint a DropBox, Google Drive, így a könyvelővel is könnyen megosztható. A Számlázó App az App Store és Google Play áruházból díjtalanul letölthető és kipróbálható. Tíz elektronikus számla kiállítása alatt költségmentesen használható, afölött pedig pénztárcabarát előfizetői csomagok választhatóak. A fizetési határidőkre figyelmeztet. A bejövő számlák nyilvántartására is alkalmas. Sok praktikus funkciója van, és a visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztik. A számlákat akár helyben is kinyomtathatod egy autós, szivargyújtóval működő nyomtatóval.

Mobilos számlázó program

Rendszeres jövedelem opciókereskedéssel

Hallottál már az opciókkal való kereskedésről? Csak gondolj bele, mennyivel szívesebben vennél részvényeket, ha lehetne rá biztosítást kötni? Életünkben az értéktárgyainkat biztosítással védjük a kockázatok ellen, miért éppen a befektetésünket ne védenénk? Ez egy célszerű és indokolt biztosíték a tőzsdei árfolyamok esése ellen. Ezzel a módszerrel mérsékelt kockázat mellett jóval magasabb hozamokat érhetünk el. Az opciókereskedési stratégia alkalmazásával képes leszel rendszeres havi jövedelmet előteremteni magadnak a tőzsdén. Ennek érdekében el kell sajátítanod opciós kereskedési stratégia gyakorlati lépéseit, amely néhány hónap gyakorlás után élesben is használható.

Rendszeres jövedelem opciókereskedéssel

13. kerületi könyvelés

Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, szja bevallás elkészítése Angyalföldön a Full Active Bt. - könyvelőirodában. Egyéni vállalkozók, Bt-k, Kft-k könyvelése profiktól. Vállalkozása könyvelését bízza ránk,és igérjük hogy nem fog csalódni. Precíz és pontos könyvelés minden vállalkozásnak. Visszamenőleges könyvelést is vállalunk! Szja bevallás magánszemélyeknek 2000.-ft-os ártól. Adóbevallások beküldése jóval a határidő lejárata előtt! Ha bármilyen kérdése lenne vállalkozása könyvelését illetően akkor hívjon Bennünket bizalommal. Full Active Bt. könyvelőiroda. 1131. Budapest, Futár u. 34. Tel: 412-08-06, Fax: 412-08-07

13. kerületi könyvelés

15. kerületi Zorigo könyvelőiroda

Azt nem mondhatjuk, hogy mi vagyunk a legjobbak a könyvelőszakmában, de annyit tudunk ígérni, hogy nem foga szükségesnél több adót fizetni. Könyvelés adóbírságok nélkül. Ugye Ön sem szeretné, ha valamilyen könyvelési mulasztás vagy tévedés folytán nagy összegű bírságot kellene fizetnie? Ezért jobb, ha profi könyvelő végzi a munkát. Zorigo Könyvelő irodák már 1993 óta áll ügyfeleink rendelkezésére Budapest, Pest több kerületében. A XV. 15. kerület-i irodánkban az alábbi szolgáltatásokat vállaljuk egyéni és társas vállalkozásoknál: bérszámfejtés, bevallások, mérlegek készítését, SZJA bevallás, visszamenőleges könyvelés, adótanácsadás, hatóságok előtti képviselet, regisztrált mérlegképes könyvelővel, és könyvvizsgálóval, állandó elérhetőséggel! Online, megbízható, korrekt, precíz könyvelés! Könyvelő váltás sem probléma. Segítünk, hívjon minket bizalommal.

15. kerületi Zorigo könyvelőiroda

bankok működése

A banki gépezet megismerése nem is olyan egyszerű. Fontos tisztában lenni az alapokkal, hogy megfelelő döntéseket tudjunk hozni a saját érdekünkben. Oldalunkon választ adunk olyan kérdésekre, hogy hogyan teremtődik a pénz a gazdaságban. Bemutatjuk a pénz útját a betétesektől a hitelfelvevőkig. Valamint azt, hogy közben, hogyan sokszorozódik meg.

bankok működése

tőzsdeguru

A Tőzsdeguru weboldal célja közérthetően bemutatni mi a különbség a tőzsdei kereskedés és e tőzsdén kívüli kereskedés között. Érthetővé válik miért jobb szabályozott piacon kereskedni a helyett, hogy egy forex brókerszolgáltatónál kereskednénk. Megismerhetővé válik milyen előnyökkel jár mindez számunkra. Cél, hogy eredményes kereskedővé váljunk.

tőzsdeguru

Könyvelőiroda Budapest

A Profi Kont 2007 könyvelőiroda Budapesten és annak környékén is vállalja kisebb és nagyobb cégek, cégcsoportok teljes körű könyvelési, bérszámfejtési tevékenységeinek ellátását. A cég hivatalos szervek előtt is képviseli megbízóit, és számos más szolgáltatással is elősegíti azok pénzügyi kötelezettségeit és feladatait.

Könyvelőiroda Budapest

A csődtörvény titkai: felszámolás ...

Mi a csődeljárás? A felszámolás azonos a csődeljárással? Mik a csődeljárás legfőbb lépései? Mi a fizetési moratórium? Mi a csődeljárási egyezség értelme? Mit állít a csődtörvény a sikertelen csődegyezségi kísérletről? Csőd alatt azt a jogviszonyt értik, mely beáll, amikor az adós vagyona nem elegendő összes tartozásainak kifizetésére. Mi ebben segítünk önnek, látogasson el csődeljárás weblapunkra!

A csődtörvény titkai: felszámolás ...

Bérszámfejtés és Könyvelés

Bérszámfejtés, bérelszámolás, adóbevallási szolgáltatások és könyvelés aberszemfejtes.hu-tól. Teljeskörű bérszámfejtési és könyvelési feladatok ellátása, bérszámfejtés kiszervezése, outsourcing. Bízza profi szakemberekre cége bérszámfejtését és könyvelését. Válasszon minket, ha segítőkész, a határidőket mindig betartó cégre van szüksége. Nálunk partnerre talál! Keressen minket! Vállaljuk az egy fős cégektől egészen az akár ezer fős cégekig a feladatok ellátását. Főbb feladataink a bérszámfejtés területés: Dolgozók adatainak nyilvántartása, havi és hóközi bérszámfejtés elkészítése, bérpótlékok és egyéb juttatások számfejtése, bérhez kapcsolódó adók és járulékok listájának elkészítése, teljeskörű társadalombiztosítási ügyintézés, havi adatszolgáltatások elkészítése, könyvelés felé bérfeladás készítése, szabadságok és túlórák nyilvántartása, dolgozói levonások nyilvántartása, igény szerint munkaügyi nyilvántartások és statisztikák elkészítése Főbb feladataink a könyvelés területén: kiemelkedően magas színvonalú könyvelést, úgy forintban, mint devizában, vezetjük a házipénztárát, tárgyi eszköz nyilvántartását, folyamatosan tájékoztatjuk a számviteli és adójogszabályokról, időben elkészítjük a bevallásait és beszámolóit, mind a NAV, mind pedig a helyi adók vonatkozásában, képviseljük Önt a hatóságok előtt, teljes szakmai és anyagi felelősséggel, megállapodás szerint havonta, illetve negyedévente összefoglaló jelentést készítünk a vállalkozás aktuális eredményéről, javaslatot teszünk a szükséges lépések megtétele érdekében, a munkánkat folyamatosan karbantartott könyvelő és nyilvántartó programokkal végezzük, szükség esetén a könyvvizsgáló segítségét vesszük igénybe

Bérszámfejtés és Könyvelés

Színvonalas könyvelőiroda

A Gerber Könyvelő iroda több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Célkitűzésük között szerepel erősíteni a könyvelőkbe vetett bizalmat. Könyvelőik gyorsan, pontosan és megbízhatóan dolgoznak, szem előtt tartva a tulajdonos érdekeit. Az általuk könyvelt vállalkozásoknál a mai napig nem volt probléma munkaügyi és adóhatósági ellenőrzések során! Kihelyezett könyvelést, adótanácsadást igény szerint vállalnak! Látogassa meg honlapjukat, ahol még több információt tudhat meg termékeikről, szolgáltatásaikról, áraikról, elérhetőségeikről! A Gerber könyvelőiroda a könyvelőirodák közül kifejezetten a tulajdonosi érdekeket szem előtt tartó irodák közül való. Honlapjukon még több információt megtudhat szolgáltatásaikról. Ha könyvelés, akkor Gerber könyvelőiroda.

Színvonalas könyvelőiroda

Németcégalapítás németországban n...

Céget szeretne alapítani Németországban? Cégünk német cégalapítás, cégalapítás németországban, gmbh alapítás, ug alapítás, német könyvelés szolgáltatásai közül választhat.Bátran forduljon hozzánk, ha bármi kérdése van. Német könyvelés szolgáltatásunkkal gyorsan megoldódnak német cégügyei.Látogassa meg oldalunkat bővebb információért.

Németcégalapítás németországban n...

Cégalapítás Németországban német k...

Alapítson Német céget a mi segítségünkkel.Cégünk német cégalapítás, cégalapítás németországban, gmbh alapítás, ug alapítás, német könyvelés szolgáltatásainkkal könnyedén nyeregben érezheti magát. Felsőfokú német nyelvtudással rendelkező embereink segítik az ön munkáját.

Cégalapítás Németországban német k...

Könyvelőiroda Budapest

Cégünk 2007-óta vállalja kisebb és nagyobb cégek és vállalkozások könyvelését, valamint egyéb pénzügyi tevékenységeinek, képviseletének ellátását. Pályázatírás, és adótanácsadás is rendelkezésére állá szakembereink által. Amennyiben könyvelőt keres, bízza Profira a munkát. A Profi-Kont könyvelőiroda Budapesten is házhoz megy az év minden napján.

Könyvelőiroda Budapest

Szakképzett könyvelő cégünknél!

Szeretné, hogy a legjobb könyvelő végezze el a cég könyvelését, olyan embert keres, aki vállalja a felelőséget mindenért, amit könyvel, és pontos precíz munkát végez? Akkor lépjen fel az oldalunkra és válassza a mi szolgáltatásainkat, mert itt megtalálja a legjobbakat! Mi felelősséget vállalunk minden munkánkért! További részleteket oldalunkon megtalál!

Szakképzett könyvelő cégünknél!

Hasznos kötelezőbiztosítás kalkulátor!

A kötelezőbiztosítás kalkulátorunkkal könnyebben meg tudja érdeklődni a magyarországi biztosító társaságok idei díjait. Ha olcsón szeretne biztosítást kötni, akkor mindenképp érdemes alkalmaznia ezt a kalkulátort. Ráadásul az online szerződéskötés a kötelező biztosítás díját sem befolyásolja! Ha további hasznos tanácsokra kíváncsi, böngésszen bátran oldalunkon, járjon nyitott szemmel! Garantáltan jól jár így!

Hasznos kötelezőbiztosítás kalkulátor!

Mértan könyvelés Budapest

Könyvelés és könyvvizsgálat Budapesten. Adótanácsadás, bérszámfejtés a 13. kerületben. Teljes körű szolgáltatásokkal várjuk új ügyfeleinket, hogy a könyvelés naprakész állapotban legyen. Költségoptimalizációval segítjük, hogy az adók és járulékok a legalacsonyabb szinten legyenek. Rendszeres kapcsolattartás az ügyfeleinkkel a sikeres együttműködés kulcsa, így egyszerűbb lesz az év végi könyvvizsgálat.

Mértan könyvelés Budapest

Gyors cégalapítás 16.kerületben elé...

Könyvelés, cégalapítás 16.kerületi irodánkban – Bizonyára ön is tudja, hogyha valaki vállalattal rendelkezik, akkor nem mindegy, hogy miként könyvelik el az adatait. Könyvelőirodánk már tíz éves tapasztalattal áll minden ügyfelünk rendelkezésére Budapesten a tizenhatodik kerületben. Könyvelési adatait eljuttathatja hozzánk akár futárral és e-mailen keresztül is. Egy előre megbeszélt időpontban akár mi is az adott helyszínhez megyünk a könyvelési adatokért.

Gyors cégalapítás 16.kerületben elé...
Oldal: 1 / 3

Kategóriák

Állás, Munka (74)
Állateledel, Állatkereskedés (37)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (136)
Babáknak (32)
Betegeknek (33)
Blog, Fórum (85)
Budapesten (69)
Bútor, Lakberendezés (152)
Design, Divat (55)
Egészség (533)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar (449)
Étel, Ital (84)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (35)
Fotózás, Filmezés (40)
Gyerekeknek (33)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (112)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (123)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (123)
Iroda felszerelés (34)
Játékok (159)
Kert, Növények (66)
Kölcsönzés, Bérlés (16)
Könyvek (16)
Könyvelés, Pénzügy
Kozmetika, Fodrászat (24)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (67)
Magyar Termék (18)
Marketing (30)
Mesterember, Szakember (89)
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (67)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (88)
Szépségápolás (98)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (132)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás (184)
Táplálkozás, Vitamin (31)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (201)
Üzleti szolgáltatás (278)
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (135)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (51)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 5050 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2018-03-01 13:42:03

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Jodo - japán botvívás    Kategória: Sportolás, Alakformálás    
2. Sportfogadás.com    Kategória: Sportolás, Alakformálás    
3. Költöztetés -...    Kategória: Logisztika, Szállítás    
4. Emóció 7.84 jellemzői.    Kategória: Egészség    
5. Kiadó szállások...    Kategória: Apartman, Panzió    
6. A pektin és a...    Kategória: Egészség    
7. Neera szirup jótékony...    Kategória: Egészség    
8. Hatalmas fogyasztói email...    Kategória: Marketing    
9. Colanuts fogyókúra.    Kategória: Egészség    
10. Kókuszolaj jellemzői.    Kategória: Egészség    
11. Természetes immunerősítő...    Kategória: Egészség    
12. A mangosztán hatásai...    Kategória: Egészség    
13. Hirdetesingyen.hu az ingyenes...    Kategória: Ingatlan    
14. Információk a királydinnye...    Kategória: Egészség    
15. Az lkarnitin hatásai és...    Kategória: Egészség    


További Weboldalak...