Webkat.hu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • cyan color
  • red color
Katalógus Művészet, Kultúra

Művészet, Kultúra

Címkék: kulturális programok színház mozi művészet kiállítótterem festő író költő irodalom szobrászat esztétika művészkellék múzeum kézműves fesztivál képzőművészet vallás egyház építészet műtárgyak antik tárgyak tácoktatás tájház kastély.

Oldalak
Összesen 41 weboldal van ebben a kategóriában.

DorkaDoll FAcrory

A Dorka Babák különleges tervezéssel és kivitelezéssel készült babák, melyek kézzel festett arccal, személyre szabott ruhákkal, igényes kiegészítőkel és sok-sok szeretettel készülnek. Remélem sok érdekes, szép dolgot találsz majd itt akár lelkes babázó, körültekintő nézelődő, ügyes kezű kreatív vagy éles nyelvű kritikus vagy!

DorkaDoll FAcrory

A történelmi Hédervár és környéke

A történelmi Hédervár és környéke számtalan kulturális programmal és történelmi örökséggel várja a kikapcsolódni vágyókat. A 2016-ban felújított hédervári Kócsag Táborból a vadregényes Szigetköz mellett többek között meglátogatható a Khuen-Héderváry Kastély parkja, a Szent Mihály templom, a Rozália Park, a Pestis szobor és a Krumplibogár szobra is.

A történelmi Hédervár és környéke

Debrecen smart city, az okos város

Debrecen Smart City koncepciója egy olyan egyedülálló városfejlesztési projekt, melynek célja egy intelligens, innovatív, élhető, hatékony, fenntartható, egészséges, zöld és okos város megteremtése. Városvezetésünk együttműködik az üzleti és non-profit szektorral, a közműcégekkel, tanácsadókkal, a Debreceni Egyetemmel, és nemzetközi szervezetekkel, hogy innovatív és környezettudatos technológiai megoldásokat használjon operatív feladatai megoldásásban és hosszú távú céljai elérésében. Fontos számunkra, hogy a városszerte alkalmazott okos eszközök megkönnyítsék az itt élők, az ide látogatók életét. Ezzel együtt törekszünk a lakosság digitalis írástudásának fejlesztésére is. Célunk, hogy javítsuk a városi életminőséget.

Debrecen smart city, az okos város

A legnépszerűbb orosz krimiíró magyarul

Az egyik legnépszerűbb orosz krimiíró regényei most már magyarul is kaphatóak. Alekszandra Marinyina nem csak a krimi műfajában listavezető, Oroszország legnagyobb példányszámú írója címet is elnyerte. Bűnügyi történeteinek témái sokakat érintenek, elgondolkodtatóak és nem nélkülözik a mély jellemábrázolást és a társadalomkritikát sem, széles olvasótáborral rendelkeznek. Magyarul eddig két könyve jelent meg: A sértett neve - senki és az Idegenbeli játszma. Mindkettő újdonság a magyar könyvpiacon, amelyeknek az orosz irodalom szerelmesei és a krimi műfaj kedvelői egyaránt örülnek. A könyvújdonságok az Orosz Krimik sorozat részei. Megvásárolhatja őket a Detektív Kiadó web áruházában vagy a könyvesboltokban.

A legnépszerűbb orosz krimiíró magyarul

Botos Péter üvegművész

Botos Péter honlapja, mely egy egy tehetséges ember munkáit mutatja be. A művész világát az üveg veszi körül, a síkra csiszolt avagy a mértanilag pontosan levágott formák, és ezek a síkok egymáshoz való szomszédos viszonyát tükrözi szemünk elé. Mivel a csiszolt üvegsíkok nem hasonlítanak, úgy különbözik minden üveg egymástól, a hozzáadott fémek adják meg az üveg színét, mert a különböző fémek, másképp nyelik el a fény, azaz milyen színűnek látjuk az üveget. Az üveg a fény részecskéit felbontják, és a különböző síkok azokat másként törik meg, ami által egy csodálatos szivárvány világ tárul elénk. Botos Péter sikerét jellemzi a sok elismerés, kiállításai még a tengerentúlon is sikeresek voltak. A mai modern lakberendezés a fény hatásaira épül, és ebben a modern világban helye van a síkra csiszolt üvegtárgyaknak.

Botos Péter üvegművész

Egyedi ékszer, ólomüveg dísztárgy -...

Czina Mónika, alias Czinamon üvegtervező művész, üvegfestő által megalkotott egyedi ékszer, díszüveg alkotások, tiffany lámpa. Ha magyar termék a vágyad, akkor válassz iparművész által alkotott minőségi, darabot. Lehetőség van ajándékkártya vásárlására is, hogy a megajándékozott a szívének legkedvesebb ajándékot választhassa. Mi mindennel találkozhatsz honlapunkon? Üvegékszer: egyedi ,üvegből készült ékszerek virágos mintával, népművészeti motívumokkal, ünnepi alkalomból, férfiak számára készült ékszerek, üveg gyűrű, nyaklánc, kitűző és medál üvegből készült gyönyörű darabjait. Március 15-i különlegesség az üveg kokárda kitűző. Üvegékszereink egyediek, vagy egy darab készül belőlük, vagy csak néhány, de azok sem teljesen egyformák. Így biztos lehetsz abban, hogy sosem fog szembejönni veled az utcán. Az üvegékszerek mindig feldobják a megjelenésedet! Tiffany lámpa, design lámpa illetve tiffany üveg, beépített üvegek, amelyek otthonos hangulatot varázsolnak a hétköznapok szürkeségébe. Mindenki örül egy olyan elbűvölő ajándéknak, mint például egy tiffany üveg díszdoboz, mécsestartó vagy szalvétatartó! Az üvegművészetben nem létezik lehetetlen! Rendelésre készítek tiffany technikával, üvegfestéssel bármilyen dísztárgyat, amely a lakásod dísze lehet! A blogban sok érdekes információt olvashatsz az üvegművészetről, az ihletet adó népművészetről és még sok más témáról is A Czinamon alkotásai az Etsy-n is megvásárolhatóak

Egyedi ékszer, ólomüveg dísztárgy -...

Hímes tojás Tápéról

Családi kisvállalkozásunk 2005 óta foglalkozik hímes tojások festésével. Ez a weboldal a munkáink bemutatására készült. A tojásaink természetesen valódi kifújt tojásokból készülnek, zománcfestékkel festve. Így ötvözve a hagyományos és modern technikákat. A kifejlett mintavilág csupán 50 évre nyúlik vissza, de magába foglalja a népművészet számos szimbólumát. Kezdeményezésünk új köntösbe bújtatja a régi hagyományt. A zománcfesték mint anyag, és modern technológiák alkalmazásával tesszük a mai világ részévé. Képekért látogasson el weboldalunkra

Hímes tojás Tápéról

An-Udart Kft.- Képrestaurálás

An-Udart Kft. Győri Lajos okleveles festő-restaurátor művész a Magyar Restaurátor Kamara és a MAOE tagja. Falképek és vászonképek restaurálása, átfogó felújítása, konzerválása, esztétikai helyreállítása, illetve műemléképületek falképeinek feltárása és restaurálása.

An-Udart Kft.- Képrestaurálás

Ágnes & Kristóf Galéria

Olajfestmények: tájképek és virágcsendéletek - balatoni tájak - parasztházakról készült olajfestmények közt válogathat honlapunkon. Tekintse meg a Kristóf Galéria folyamatosan bővülő olajfestmény kínálatát! A weboldalon a Kristóf festőművész házaspár által festett magyar tájak, virágcsendéletek, balatoni tájképek, erdőrészletek gyönyörködtetik a szemet. Látogasson el weboldalunkra, tegye kellemessé otthonát festményeinkkel!

Ágnes & Kristóf Galéria

vászonfotó, vászonkép

Lepje meg saját magát vagy szeretteit személyre szóló ajándékkal! Válassza ki az Ön szívéhez legközelebb álló fényképet a családi albumból, és mi vászonképet, vászonfotót készítünk belőle. Küldje el nekünk elképzelését, jelölje meg a méretet, és rövid határidőn belül már kezében is tarthatja a megálmodott dekorációt. Tökéletes ajándék, mivel kreatív, személyes és nem elcsépelt.

vászonfotó, vászonkép

AnyaMesélj.hu

Gyermekeink szellemi fejlődéséhez nagyfokú segítségre van szüksége. Biztosítani kell számukra az ingerekben gazdag környezetet, mely folyamatosan foglalkoztatja, stimulálja az agyát. Beszélgessük vele sokat, olvassunk neki történeteket, meséket. Ezzel felébresztjük érdeklődését a körülötte létező világ iránt. Ebben segít a szülőknek az AnyaMesélj.hu oldal. Keresse fel oldalunkat, okozzon boldog perceket gyermekeinek meséinkkel!

AnyaMesélj.hu

Tiffany ablak

Évszázadokon keresztül a templomok privilégiuma volt az ólomüveg ablak, ami valóban gyönyörű látványt képes nyújtani. Ma már semmi akadálya nincs, hogy a Tiffany ablak segítségével az Ön otthona is egyedi külsőt kapjon, és ehhez nem a méret a fontos, hiszen a finomabb munkák elvégzésére is alkalmas Tiffany technikának köszönhetően, kis méretű ólomüveg ablaktáblák is készíthetőek.

Tiffany ablak

Ólomüveg készítés

Korábban csak a templomok ablakaiban alkalmazták az ólomüveget, mára azonban a lakberendezés szerves részévé vált az ólomüveg készítés. Nagy szerepe van ebben a Tiffany technikának, ami már több mint 100 éve segíti az ólomüveg művészeit, hogy ne csak nagy és egyenes, hanem kisebb és ívelt felületek díszítésére is használható legyen a színpompás anyag.

Ólomüveg készítés

Születésnapi idézetek

Születésnapi idézetek, köszöntők, versek, sms-ek, dalok, videók széles tárházát kínáljuk a látogatóknak. Legjobb barátodnak/barátnődnek, szerelmednek, gyermekednek ma van a szülinapja? Köszöntsd fel őt az oldalon található vicces, vagy akár szerelmes, de mindenképpen tanulságos idézettel. Sose felejtsd el, hogy kapni nagyon jó dolog, de adni talán még fontosabb. Legyél te az első, aki örömet szerez a születésnapján! Tartsd mindig szem előtt, hogy egy ajándék éppen annyit ér, amennyi szeretettel kiválasztották.

Születésnapi idézetek

Ólomüveg galéria

Alakítsa ki saját elképzeléseit az ólomüveg galéria képei és videói alapján, hogy a környezet megismerése után azok alapján tervezhessem meg és készítsem el otthona műalkotásait. A korábbi munkáimból is láthatja, minden egyes ólomüveg műalkotás egyedi darab, így az Öné is az lesz.

Ólomüveg galéria

ArtFizz

ArtFizz - Limitált példányszámú művészfotók - Vásárolj művészi nyomatokat online Az ArtFizz kiváló kortárs nemzetközi fotóművészek, számozott, aláírt, eredetiséget igazoló tanúsítvánnyal ellátott művészfotóit teszi elérhetővé számodra. Az alkotások különböző méretekben kaphatóak, a művészi nyomatok a legjobb minőségben, a művész felügyelete alatt készülnek, hogy számodra a legnagyobb vizuális élményt jelentsék. A képek megvásárolhatók nyomatként, illetve keretezve és kasírozva. Partnercégünk kézműves, pontosan méretre szabott kereteket készít az ArtFizz részére. Válassz lakásodba vagy irodai dekorációnak különleges művészfotókat a jövő elismert művészeitől! Az ArtFizz fotók megfizethetőek, így a Neked tetsző műveket hazaviheted és minden egyes nap örömödet lelheted bennük. Fedezd fel most Te magad az ArtFizz csodálatos képeit, látogass el az art-fizz.com weboldalra!

ArtFizz

Muszti honlapja

Al-Meri Musztafa Sci-fi forgatókönyvvázlatai. Kvantumkozmosz: Az atommagról kiderül hogy egy miniatűr csillag, az elektronok pedig bolygók. Eszkimó-Kalahári: A hideg területeken megfontolt emberek a meleg részeken hirtelen haragúak élnek. Találd fel magad: Találmányokat telepátiával visszaküldenek a múltba.

Muszti honlapja

Hit Gyülekezet - Facebook

A Hit Gyülekezet Magyarország legdinamikusabban növekvő egyháza. Jelenleg az előkelő negyedik helyet foglalja el az egyházak - létszám szerinti- rangsorában. A gyülekezet nemrég indította el saját Facebook oldalát, ami sok érdekes és fontos információt tartalmaz az érdeklődők számára.

Hit Gyülekezet - Facebook

Matrica Múzeum és Régészeti Park

Százhalombatta területén található egykori római kori település nevét viselő múzeum a Pest megyei régió egyik legismertebb kulturális intézménye. A tájmúzeumban tudományos kutatás mellett múzeumpedagógiai tevékenység is folyik: diákok számára tudományos és ismeretterjesztő előadások, múzeumpedagógiai órákat tartanak. A fiatalabbak számára kézműves foglalkozásokat is tart az intézmény. A múzeumhoz tartozó egyedülálló régészeti park vaskori és bronzkori leleteket tartalmaz, falu részletek korhű másolataival, valódi lakóházakkal, melléképületekkel és használati tárgyakkal.

Matrica Múzeum és Régészeti Park

Ókori görög életrajzok

A blogban a görög történelem ismert és kevésbé ismert alakjainak rövid életrajzát ismerhetitek meg rövidebb szakaszokra osztva. Folyamatos frissítés mellett felváltva kerül elétek 1-1 személy élete, annak fontosabb periódusai, illetve a hozzájuk köthető mítoszok, legendák. Olyan eddig ritkán hallott történetek és események is megismerhetőek lesznek, amiért érdemes időnként visszalátogatni, vagy feliratkozni rendszeres olvasónak. Történelmi ismeretek nem csak szakbúvároknak, hanem azoknak is akik szélesíteni akarják felszínes történelmi ismereteiket. A blog alapjául "Plutarkhosz: Párhuzamos életrajzok" című műve szolgál.

Ókori görög életrajzok

Ókori római életrajzok

A blogban a római történelem ismert és kevésbé ismert alakjainak rövid életrajzát ismerhetitek meg rövidebb szakaszokra osztva. Folyamatos frissítés mellett felváltva kerül elétek 1-1 személy élete, annak fontosabb periódusai, illetve a hozzájuk köthető mítoszok, legendák. Olyan eddig ritkán hallott történetek és események is megismerhetőek lesznek, amiért érdemes időnként visszalátogatni, vagy feliratkozni rendszeres olvasónak. Történelmi ismeretek nem csak szakbúvároknak, hanem azoknak is akik szélesíteni akarják felszínes történelmi ismereteiket. A blog alapjául "Plutarkhosz: Párhuzamos életrajzok" című műve szolgál.

Ókori római életrajzok

Magyar népszokások

A szokások megértését gyakran megkönnyíti, ha meghallgatjuk a hozzájuk fűződő magyarázatokat. Néha ezek is költői formát öltenek, s egy-egy bonyolultabb ünnepi szokás értelmezésekor valóságos eredetmondákat mesélnek el. A régi babonás szokások létrejöttét viszont olyan áltörténeti mondákkal magyarázzák, melyek inkább eltakarják, mint felfedik a szokás valódi értelmét, célját. Mi csupán megpróbájuk a legelterjedtebb szokásformákat felvázolni.

Magyar népszokások

Ady Endre prózai művei

A 19-20. század fordulójának magyar költészetét a haldokló népi-nemzeti iskola határozta meg, mely Petőfi nyomain járt, utánozta népies hangját és nem tudta magát megújítani. Ady, ha nem is az első volt, aki szakított a hagyománnyal, de az első volt, aki utat tört egy új, modern stílusnak. Bár szívesen tetszelgett a magányos, meg nem értett forradalmár szerepében, a valóságban költőtársai támogatták őt és sokan utánozták verseit. Maga Ady nem kedvelte az utánzókat, és írásaiban ki is gúnyolta őket.

Ady Endre prózai művei

Szerelmes versek mindenről

A legszebb szerelmes versek. Küldj szerelmednek szerelmes verset az oldalon keresztül! Minden mi szerelemről szólhat ,legyen az nagy bánat vagy öröm, szerelem vagy csalódás, ezen az oldalon vers formájában megtalálod. Híres emberek nagy szerelmi versei és hétköznapi emberek szerelmes versei egy helyen. Gyere és küld be te is saját szerelmes versedet.

Szerelmes versek mindenről

Poéma versek

Verset keresel? Itt megtalálod! Online versküldés e-mailben. Versek a szerelemről, barátságról, csalódásról. Versek minden alkalomra: születésnap, Karácsony, Húsvét, Szilveszter. Minden mi vers ezen az oldalon fellelhető, akár híres emberekről legyen szó vagy hétköznapi emberekről,ezen az oldalon mind megtalálod. Saját verseid közzétételére is van lehetőség.

Poéma versek
Oldal: 1 / 2

Kategóriák

Állás, Munka (74)
Állateledel, Állatkereskedés (37)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (136)
Babáknak (32)
Betegeknek (33)
Blog, Fórum (85)
Budapesten (69)
Bútor, Lakberendezés (152)
Design, Divat (55)
Egészség (533)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar (449)
Étel, Ital (84)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (35)
Fotózás, Filmezés (40)
Gyerekeknek (33)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (112)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (123)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (123)
Iroda felszerelés (34)
Játékok (159)
Kert, Növények (66)
Kölcsönzés, Bérlés (16)
Könyvek (16)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (24)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (67)
Magyar Termék (18)
Marketing (30)
Mesterember, Szakember (89)
Művészet, Kultúra
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (67)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (88)
Szépségápolás (98)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (132)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás (184)
Táplálkozás, Vitamin (31)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (201)
Üzleti szolgáltatás (278)
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (135)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (51)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 5050 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2018-03-01 13:42:03

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Jodo - japán botvívás    Kategória: Sportolás, Alakformálás    
2. Sportfogadás.com    Kategória: Sportolás, Alakformálás    
3. Költöztetés -...    Kategória: Logisztika, Szállítás    
4. Emóció 7.84 jellemzői.    Kategória: Egészség    
5. Kiadó szállások...    Kategória: Apartman, Panzió    
6. A pektin és a...    Kategória: Egészség    
7. Neera szirup jótékony...    Kategória: Egészség    
8. Hatalmas fogyasztói email...    Kategória: Marketing    
9. Colanuts fogyókúra.    Kategória: Egészség    
10. Kókuszolaj jellemzői.    Kategória: Egészség    
11. Természetes immunerősítő...    Kategória: Egészség    
12. A mangosztán hatásai...    Kategória: Egészség    
13. Hirdetesingyen.hu az ingyenes...    Kategória: Ingatlan    
14. Információk a királydinnye...    Kategória: Egészség    
15. Az lkarnitin hatásai és...    Kategória: Egészség    


További Weboldalak...