Webkat.hu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • cyan color
  • red color
Katalógus Vállalatirányítás, Menedzser

Vállalatirányítás, Menedzser

Címkék: menedzser coaching CRM vállalatirányítási rendszerek menedzserek bróker monitoring E-business SAP ERPM számlázóprogram benchmarking menedzsment tárgyalástechnika projektmenedzsment cégvezető ügyvezető cégjog.

Oldalak
Összesen 14 weboldal van ebben a kategóriában.

Dobrai Rezső executive business coach

Munkahelyi problémákból adódó elakadások megoldása coaching ülés keretében. Például nehéz főnökök és elviselhetetlen kollégákkal való együttműködés. Állásváltoztatással kapcsolatos dilemmák Nem tudsz NEM-et mondani. Fontos! A coach nem tanácsadó, kérdésekkel próbálja az ügyfeléből kihozni a megoldást.

Dobrai Rezső executive business coach

Mészáros Ildikó Coach

Mészáros Ildikó sokéves tapasztalattal foglalkozik coaching és mediátori szolgáltatások nyújtásával. Legyen szó üzleti, vagy magánéleti mélypontról, nehézségről, segít Önnek a leghatékonyabban túllépni azon, hogy mindig a maximumot nyújthassa életében! Látogassa meg internetes oldalát a részletes információkért szolgáltatásaira vonatkozóan, és elérhetőségeiért!

Mészáros Ildikó Coach

Cégutódlás profi cég által

A www.innovativ-vallalat.hu célja, hogy az Ön cégének a lehető legmegfelelőbb utódot válasszuk ki, legyen az a cégen belül vagy kívül. Nem csak a lehetséges jelölt kiválasztása a fontos, de a megfelelő időzítés is. Azon cégvezetőknek ajánljuk szolgáltatásunkat, akik azt szeretnék, ha cégük a továbbiakban is fenn, maradna és tovább vinné eddigi elért eredményeiket, vállalkozásuk cégpolitikáját.

Cégutódlás profi cég által

Adózási és Munkajogi tanácsadás

Azonnali segítséget nyújtunk előfizetőinknek Telefonos Hot-Line szolgáltatásunkkal. Kérdezze szakértőnket munkaügy, munkaügyi ellenőrzés és közszolgálati munkajog témában. Felsőfokú munkaügyi végzettséggel, munkaügyi vezetői és munkaügyi ellenőri szakmai munkatapasztalattal rendelkező kollégáink hétfőtől csütörtökig 10-16, pénteken 10-14 óráig állnak rendelkezésére a 06-1-880-7677-es telefonszámon. A szolgáltatás előfizetőink számára díjmentes.

Adózási és Munkajogi tanácsadás

ERP Rendszer

A növeknő vevői igények és a növekvő verseny egyre nagyobb nehézség elé állítják a hazai kis- és középvállalkozásokat. Ilyen piaci körülmények között egyre nagyobb nehézséget jelent költséghatékony módon irányítani vállalatot. Ehhez ad támogatást majd két évtizedes tapasztalattal sok a vállalirányítási rendszerek bevezetésének terén. A Microsoft kiemelt beszállítójaként a kis- és középvállalkozások részére szánt Microsoft Dynamics Nav egész forráskódjához hozzáfér, ezért a Microsoft ERP rendszerét teljesmértékben az Ön cégének igényeire tudjuk szabni. A Dynamics Nav egy modulárisan felépülő ERP szoftver, mely vállalatok teljes tevékenységét át tudja fogni, de a moduloknak köszönhetően lehetősége van arra, hogy csupán egy-egy részterületre alkalmazza a rendszert, mely a továbbiakban tovább-bővíthető marad. Valamint, a Dynamics NAV tökéletesen együtműködik a a korábbról már ismerős Microsoft szoftverekkel is.

ERP Rendszer

Vezető képzés - Coaching Team Kft

Ha ön vezetői pályára készül és úgy érzi szüksége van ehhez speciális ismeretekhez, ha női, vagy fiatal vezetőként kell helyt állnia cégünk segít önnek. Tréningek, felkészítő gyakorlatok segítségével ön felkészült és eredményes vezető lehet. Ha nehezen birkózik meg a nyomással forduljon hozzánk. Coachoknak is segítünk az elhelyezkedésben, illetve az ügyfél szerzésben.

Vezető képzés - Coaching Team Kft

Projekt menedzsment - Cadeo Kft

Projektmenedzsment, vállalatokkal, gyárakkal együttműködve projektek teljes körű lebonyolítása. Gépek, gépsorok tervezése. Gépek mozgásának modellezése, műszaki dokumentáció kezelése. Gépgyártás és karbantartás. A megrendelőkkel szorosan együttműködve, igényeik figyelmével.

Projekt menedzsment - Cadeo Kft

Laborworld Kft - laborfenntartás

Laborfenntartás és laboratóriumi menedzsment szolgálatatások. Labor eszközök értékesítése, árverésre bocsájtása. Laborokban szerviz szolgálatatás végzése, állapotfelmérés, értékbecslés, igény esetén áttelepítés. Termékbemutatók szervezése, tanácsadás. Keresse cégünket, ha laborra van szüksége.

Laborworld Kft - laborfenntartás

ERP rendszer

A növeknő vásárlói igények valamint az egyre erősödő verseny sok nehézség elé állítják a kis és középvállalkozásokat. Ilyen piaci lehetőségek között egyre nehezebb kellő költséghatékonysággal irányítani egy céget. Ehhez kínál segítséget majd két évtizedes rutinnal rendelkezik a vállalirányítási rendszerek bevezetésének terén. A Microsoft kiemelt beszállítójaként a kis- és középvállalkozások részére tervezett Microsoft Dynamics Nav egész forráskódjához hozzáfér, így a Microsoft ERP szoftverét teljesmértékben az Ön cégének igényeire tudjuk igazítani. A Dynamics Nav egy modulokból építkező ERP szoftver, ami a vállalkozások teljes tevékenységét át tudja fogni, de a moduláris felépítésnek köszönhetően lehetősége van arra, hogy mindössze egy-egy részterületre alkalmazza a szoftvert, mely a későbbiekben tovább-bővíthető marad. Valamint, az ERP rendszer tökéletesen együtműködik a a korábbról már ismerős Microsoft szoftverekkel is.

ERP rendszer

Franchise

Ha a válság az Ön bevételeit is nagyban lecsökkentette, és úgy érzi, hogy már nem tartanak annyian igényt az Ön által nyújtott szolgáltatásra, esetleg a termékei nem annyira keresettek, mint a válság előtt, akkor ideje valamit változtatni az üzleti stratégián! Nézzen utána annak, hogy mivel is jár pontosan a franchise hálózatra való áttérés, hiszen ez is lehet a megoldás!

Franchise

Interim menedzser

A vállalatok vezetésében napjainkban fokozatosan növekvő szerepe van az interim menedzsereknek. Az interim menedzsment lényege, hogy bizonyos időtartamra, vezetői posztra ideiglenesen alkalmazunk egy kiemelkedő szakértelemmel rendelkező szakembert. Ez számos előnnyel jár a cég részére financiális és üzleti okokból is. Az Interim Vezető Szolgáltató Kft. ilyen menedzserek közvetítésével és képzésével foglalkozik, sikeres munkáját a referenciái között megtalálható számtalan ügyfél is mutatja.

Interim menedzser

Controlling Tanácsadó Egyesület

A Controlling Tanácsadó Egyesület egy nonprofit szervezet, amely azért jött létre, hogy megteremtse a lehetőséget a magyar mikro-, kis- és középvállalatok számára, hogy ugyanannyira megalapozott döntéseket hozhassanak, mint a multinacionális cégek felső vezetői. A KKV-k hosszú távon való fennmaradása csak akkor valósítható meg, ha tisztázódnak a cég célkitűzései és világosan elkülönülnek a vezető/tulajdonos személyes céljaitól.

Controlling Tanácsadó Egyesület

Keystone Business Solutions

Cégünk 1995 óta foglalkozik üzletviteli és információ technológiai tanácsadással, üzleti folyamatok automatizálásával, illetve a vállalatirányításhoz kapcsolódó egyedi szoftverek tervezésével és fejlesztésével, ERP integrációval. Az elterjedt ERP rendszerek a valós, mindennapi üzleti folyamatokat nem képesek teljesen lefedni, valamint sokszor nem értik a más üzleti területeken használt rendszerek adatait. Ezen problémák áthidalása rendszeres, bosszantó manuális munkát és ezzel együtt sok pontatlanságot eredményez, jelentősen csökkentve a szervezet hatékonyságát. Szolgáltatásainkkal automatizáljuk az időigényes kézi folyamatokat és megteremtjük a meglévő rendszerek összhangját, így érjük el, hogy a vállaltirányítási rendszerek valóban az üzleti célokat szolgálják.

Keystone Business Solutions

Online vállalati szoftver

Végre célba veheted a piacvezető szerepet! Megérkezett a BelConSys online vállalatirányítási rendszere, amely valódi innováció az ERP rendszerek világában, hiszen egy olyan komplett vállalatirányítási szoftver ez, amely felveszi minden naggyal a versenyt és ezen felül a teljes rendszer online felületre íródott, így képes lehet bárki bárhonnan elérni, természetesen minden biztonsági ellenőrzés mellett. Ezzel a programmal végre te is felveheted a versenyt a nagyokkal és kipróbálhatod céged, hogy mire is lehet képes a piacod legnagyobb versenyébe. Állj készen, próbálj ki minket és kattints!

Online vállalati szoftver

Kategóriák

Állás, Munka (74)
Állateledel, Állatkereskedés (37)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (136)
Babáknak (32)
Betegeknek (33)
Blog, Fórum (85)
Budapesten (69)
Bútor, Lakberendezés (152)
Design, Divat (55)
Egészség (533)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar (449)
Étel, Ital (84)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (35)
Fotózás, Filmezés (40)
Gyerekeknek (33)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (112)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (123)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (123)
Iroda felszerelés (34)
Játékok (159)
Kert, Növények (66)
Kölcsönzés, Bérlés (16)
Könyvek (16)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (24)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (67)
Magyar Termék (18)
Marketing (30)
Mesterember, Szakember (89)
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (67)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (88)
Szépségápolás (98)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (132)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás (184)
Táplálkozás, Vitamin (31)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (201)
Üzleti szolgáltatás (278)
Vállalatirányítás, Menedzser
Vásárlás, Webáruház (135)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (51)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 5050 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2018-03-01 13:42:03

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Jodo - japán botvívás    Kategória: Sportolás, Alakformálás    
2. Sportfogadás.com    Kategória: Sportolás, Alakformálás    
3. Költöztetés -...    Kategória: Logisztika, Szállítás    
4. Emóció 7.84 jellemzői.    Kategória: Egészség    
5. Kiadó szállások...    Kategória: Apartman, Panzió    
6. A pektin és a...    Kategória: Egészség    
7. Neera szirup jótékony...    Kategória: Egészség    
8. Hatalmas fogyasztói email...    Kategória: Marketing    
9. Colanuts fogyókúra.    Kategória: Egészség    
10. Kókuszolaj jellemzői.    Kategória: Egészség    
11. Természetes immunerősítő...    Kategória: Egészség    
12. A mangosztán hatásai...    Kategória: Egészség    
13. Hirdetesingyen.hu az ingyenes...    Kategória: Ingatlan    
14. Információk a királydinnye...    Kategória: Egészség    
15. Az lkarnitin hatásai és...    Kategória: Egészség    


További Weboldalak...